LED Lanterner

LED Lanterner –  Mantagua

Vi har nå levert Mantagua lanterner i flere år. Alle våre tilbakemeldinger på lanternene er gode, og vi er veldig trygge i at vi anbefaler gode produkter til riktig pris. Mantagua begynte å lage LED lanterner for seilbåter i 2005 og har siden det utvidet med blant annet lys til arbeidsfartøy, interiørbelysning til båter. Mantagua er sertifisert av DNV og alle lanterner er godkjent brukt uten å forstyrre den elektromagnetiske frekvensen til VHF og AIS.

Mantagua sin motorlantere med dekkslys er vår bestselger. Lanternen kommer med brakett for feste mot masten. Utformingen er i aluminium, led diodene er støpt i epoxy. Lanternen er dermed godt beskyttet mot seilet. Modellen finnes med 2 og 3 nautiske mils rekkevidde. Vi leverer denne lanternen med 10 meter ledning.

Mantagua tiny motorlanterne er etter vår mening den mest sexy lanternen til Mantagua. Denne motorlanternen er bitte liten, og hele konstruksjonen er i epoxy. Størrelsen gjør den lite utsatt mot seilet og trenger derfor ingen beskyttelse. Lanternen leveres fra oss med 10 meter ledning.

Klassikeren tricolor med anker er en annen av våre bestselgere. Med lys på 2 nautiske mils rekkevidde er denne egnet for båter fra 40 til 65 fot.

Tiny tricolor med ankerlys har 1+2NM rekkevidde. Den er dermed godkjent for båter under 40 fot. Lanternen kommer med med brakett og kan enkelt monteres i de fleste mastetopper, uten ekstra brakett. Fra Southern Cross Spars leveres denne med 15 meter ledning.

Hele vårt utvalg av Mantagua lanterner finner du her:

Vi kan også bestille opp ønsket lanterne direkte fra Mantagua. Hele utvalget finner du på Mantagua sine hjemmesider: https://www.mantagua.fr/

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0