Southern Cross Spars lagerfører en rekke bom-profiler og endestykker, så om du skader bommen, eller ønsker en oppgradering, kan vi som oftest tilby rask levering

Vi kan tilpasse single line revesystem til din båt som ferdig montert produkt, eller som byggesett du monterer selv. Spesialtilpasset bom med innebygd cockpit lys er også tilgjengelig.


Vi har også rullebommer som passer de fleste båttyper. Dette kan være et prisgunstig alternativt, siden du slipper å skifte mast, og ofte kan benytte ditt eksisterende storseil.

Sparcraft bom

Sparcraft kan tilby bom med flere forskjellige utforminger. Det mest vanlig er standard aluminiumsbom med eller uten single line revesystem. Det finnes også mulighet for racing bom, karbon bom, vingebom eller bom for rullemast. Her er mer informasjon om bom og gooseneck fra Sparcraft:


Selden bom

Selden bom er kjent for å være solid bygget og er kjent for sitt sepesielle single line revesystem. Her er en oversikt over Aluminiumsbom, karbon bom, y-bom, bombraketter, single line rev oppgraderingskit og fester til bom:


Kontakt oss

Innlogging

Mistet passordet ditt?

Shopping cart
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0