Logo Southern Cross Spars

Bom

Vi hjelper deg med ny bom til din seilbåt enten du har Selden, Sparcraft eller Z-spars mast. Vi fører både komplette bommer, rene bomprofiler og løse endebeslag, i tillegg alt annet av deler til bom.

Bom er i likhet med øvrig rigg et tilvirkningsprodukt laget til båten den står på, og det blir desverre umulig å lagerføre samtlige varianter.  Vi jobber imidlertid for å til enhver tid ha Sparcraft profiler og endebeslag på lager, så seilferien eller regattaen raskt kan reddes dersom uhellet er ute.

Det er flere gode grunner til å skifte bom utover å erstatte skade.    “Singel Line Reef”, er en favoritt blant turseilere, og gir rask, sikker og praktisk for reving direkte fra cockpiten. Ikke lengre noen grunn til å bevege seg frem på dekk i ruskevær, eller sjonglere to liner per rev og alt ekstra tauverk i cockpit det medfører.

Vi hjelper også gjerne til å velge ut racingbommen som gir det lille ekstra fortrinnet på regattabanen, enten det er karbon eller aluminum.

For den kresne seileren som ønsker enkelheten rullemast gir, men ikke vil kompromisse på seil, leverer vi rullebom fra Mainfurl.

Vi tilbyr selvsagt alt av monteringsarbeider, være det seg helt ny bom, eller oppgraderinger som rodkick, lazyjacks, tyskerskjøter eller nye trinser og tauverk.

Sparcraft bomprofiler

Selden Bom Brosjyre

Beskrivelse

Bom

Viser alle 30 resultater

Produkter du nylig har sett på
Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0