Facslide

Facslide

Hva er Facslide

Facslide er et skinne og vogn system til storseil. Det lar seg enkelt ettermontere på de fleste master og kommer som bygge sett.

Har du problemer med, eller ergrer deg over, treg heising og låring av storseil, så er Facslide et veldig godt alternativ til dine nåværende sleider. Facslide har Torlon kule lagrede vogner som gir lav motstand under trykk og drag. Facslide har 2 skinne størrelser og flere forskjellige vogn størrelser, og kan derfor tilpasses de fleste båter. Skinnen festes til masten med "slugs" som er tilpasset seil sporet, man behøver derfor ikke å borre i masten under montering. Facslide monteres enklest med masten nede, men det er fullt mulig å montere dette med masten oppe.

1516285563812.MaxSize.w-1200.h-1200.Save

Hvorfor bytte til Facslide

Facslide sikrer superenkel heising og låring av storseil. Sammenlignet med standard plastsleider, som er skapt for å kile seg fast, så oppleves Facslide som en drøm.

Flere båteiere vurderer rulleseil fordi det er så tungt å heise og pakke seilet. Med Facslide og et godt lazyjack system så behøver ikke de tankene å dukke opp hver gang man er ute og seiler.

Facslide vognene er maskinert i et stykke og har derfor ingen påskrudde ender som kan løsne eller gå i stykker. Spilevognene er leddet og kan svinge mer enn 180 grader, M10 gjengetappen passer de fleste spilebokser.

Alt i alt er Facslide et fantastisk system, dette kan testes i vår butikk hvor vi har en demo modell stående.

1449403125998.MaxSize.w-1200.h-1200.lm-1449403134090.Save