Om oss

Verksted

Vi er stolte av vårt nye verksted som stod ferdig bygget i 2022. Verkstedet er 23 meter langt og 4,4 meter bredt. Med en 23 meter lang arbeidsbenk kan vi lage stag og vant med millimeterpresisjon. 

På verksteded har vi wirepresse for terminaler opp til 16mm tykkelse, rod presse for opp til 12,7 mm rod, og talurittpresse for wire opp til 8mm.

Vi har god plass til både wire og terminaler, og for de fleste båter.

 

Brygge og kran

Vi har egen arbeidsbrygge med plass til to normalt store båter longside. Flere båter kan også ligge utenpå hverandre, slik at vi kan ha flere båter inne samtidig. 

Toppen av mastekranen er ca. 16 meter over havet, så vi kan utføre arbeide og rigge ned ca 20 meter høye master. 

For å kunne arbeide effektivt på brygga har vi et verktøyskap, med det verktøyet vi bruker mest.

Utstyrsbutikk

Vår utstyrsbutikk er spesialisert for riggg utstyr. Vi har en rekke varer fra kjente leverandører. Vårt mål er å raskt kunne utføre jobber på båter i brygga, uten å vente på deler, da vi vet hvor verdifull tiden er i seilsesongen. 

 

Nettbutikk

Vi har deler av vårt sortiment i vår nettbutikk. Det er en stor jobb å legge hele vårt utvalg i nettbutikken, men det arbeides kontinuerlig med å legge ut flere varer.

Mastehus

Vi har mastehus med tak for oppbevaring av master gjennom vinteren. Masten ligger luftig og godt, uten å pakkes inn som er anbefalt for lagring av elokserte aluminiumsprofiler.

Mastehuset er tilgjengelig hele året, så dersom du selv ønsker å utføre arbeid på masten din er dette mulig.

Ansatte

Vi er for tiden fire faste ansatte som jobber med rigg året rundt. Vi har lang erfaring både fra tur og regattaseiling, og har mye erfaring med rigg.

Didrik Godaker

Daglig leder
didrik@southerncross.no
41350626

Henrik Schelin

Rigger
henrik@southerncross.no
99110611

Eirik Hole

Rigger
eirik@southerncross.no
90949921

Jonathan Hogg

Rigger

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0