Logo Southern Cross Spars

Rullesystem

Rullesystem er nyttig verktøy for å enkelt kunne rulle ut og inn seil. Disse systemene kan i dag brukes på ulike seiltyper, som genoa, fokk, code seil, gennaker og kutterseil.

Southern Cross Spars er norsk importør av Facnor rullesystemer. Vi forhandler også Furlex, Harken og Profurl rullesystemer. Det sikrer at du velger riktig rullesystem til din båt.

Facnor er en ledende produsent av rullesystemer og annet seilutstyr. Selskapet ble grunnlagt på 1970-tallet i Frankrike og har siden vokst til å bli et anerkjent varemerke i seilbransjen. Facnors produkter er kjent for sin høye kvalitet, holdbare konstruksjon og enkel bruk. Selskapet tilbyr et bredt spekter av rullesystemer for ulike typer båter og seil, samt annet seilutstyr som halyard lock og Facslide sleidesystem. Facnor er opptatt av å tilby sine kunder innovative og pålitelige produkter som forbedrer seilopplevelsen.

Facnor LS har standard tautrommel og kan leveres for strekkfisk. Systemet kommer med eller uten linkplates for heving av trommelen.

Facnor Flat deck bruker webbing og tau som gir svært god kraftoverføring og gir letter ut og innrulling av seilet.

FX+ er rullesystem for code seil, gennaker og kutterstseil.

Facnor leverer elektriske rullesystemer, både for fokk og genoa, men også for gode og gennaker. Motoren er gjennomtestet og brukes også av Profurl. Kan leveres komplett eller oppgradering av manuelt rullesystem.

Furlex er seldens merkevare for rullesystem. Den fjerde generasjonen Furlex er en videreutvikling av verdens mest solgte rullesystem uten kompromisser. Gjennom forbedrede konstruksjoner og nyteknologi bringer vi ikonet Furlex inn i fremtiden.

Furlex forstagsrulle for mindre båter. Systemet er uten forstagsprofiler.

4. generasjon av velkjente Furlex rullesystem

GX og GX er rullesystem for code seil og for gennaker.

Furlex electric kan leveres som ettermontering av manuell eller komplett elektrisk rullesystem.

Fortell oss gjerne om båten din for at vi skal kunne gi deg pris på riktig rullesystem for din båt og ditt behov. Nyttig informasjon er båttype, forstagsstørrelse, boltstørrelse på forstagsbolten og ca. lengde på forstaget.

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0