Tjenester

Southern Cross Spars er spesialister på seilbåter. Vi utfører alt av arbeide som er seilbåtspesifikt. Eksempler på dette er riggsjekk, skifte av mast, service og reparasjon av rullesystem, skifte av lanterner, service av vinsjer, montere baugspyd og mer.
Vedlikehold og ettersyn av riggen har ikke bare betydning for båtens verdi og egen seilglede. Det er også et avgjørende sikkerhetsmoment. Et rigghavari kan fort utvikle seg til farlige situasjoner, og kan i mange tilfeller unngås med en profesjonell riggsjekk. Les mer om riggsjekk på vår riggsjekk side.
Southern cross spars tilbyr et komplett og langsiktig vedlikholdsprogram for riggservice. Les mer om vårt riggservice program på vår side om riggservice.

Riggservice
Southern cross spars kan ta en komplett gjennomgang av rigg og dekksutstyr og komme med forslag til oppgraderinger og forbedringer. Les mer om oppgraderinger på egen side.
Southern cross spars samarbeider med alle norske og flere utenlandske forsikrings selskaper i skade og verdi vurderinger. Vi kan også gjøre vurderinger av verdi og tilstand på rigg i forbindelse med salg. Les mer om skade og verdivurdering her.