Logo Southern Cross Spars

Furlex

Southern Cross Spars er Autorisert Furlex forhandler, i tillegg til at vi er godkjente for avansert teknisk installasjon og Service for øvrige Selden produkter.

Furlex har i lang tid vært en av de mest solgte rullesystemene på markedet. For å velge riktig rullesystem til din båt, bør du først vurdere hvilken forstagsdiameter du har, hvor langt systemet behøver å være og hvor stort seil du skal ha.

Furlex er sannsynligvis det mest solgte rullesystemet i verden. Siden lanseringen i 1983 er over 200 000 systemer levert. I dag er Furlex globalt synonymt med rullesystem. Furlex gir trygg og bekymringsløs seiling. Gjennom årene har Selden utviklet og designet for å optimalisere rulleopplevelsen, og den manuelt betjente Furlex, S-serien, er nå i sin fjerde generasjon.

Furlex er tilgjengelig for både joller og seilbåter opptil 70 fot. Du kan velge mellom installasjon på dekk eller gjennom dekk, samt manuell betjening med en rulleline, elektrisk eller hydraulisk drift. Du har muligheten til å installere den på en vanlig 1×19 wire, Compact strand wire (Dyform) eller rod forstag. Hvis du ønsker å kunne justere forstagslengden, kan en integrert strekkfisk tilbys.

S-serien er Seldéns tradisjonelle rullesystem for innrulling og reving av forseil. Betjenes ved å trekke i en rulleline og monteres over dekk. S-serien har vært å se på båter over hele verden i flere tiår. Det grunnleggende konseptet bak Furlex er det samme – et komplett og pålitelig rullesystem.

Gjennom årene har produktspekteret blitt utvidet, og Seldén tilbyr nå Furlex S for joller, kjølbåter og seilbåter opptil omtrent 65 fot.

Den fjerde generasjonen Furlex er en kompromissløs utvikling av verdens mest solgte rullesystem. Godt design kombinert med innovasjon er Seldens måte å opprettholde den ikoniske arven til Furlex.

Merkevare

Rullesystem modell

Wirestørrelse (mm)

Wiretype

Terminal Bunn

Maks Forstagslengde (mm)

Pakke

Furlex

Viser 1–60 av 495 resultater

Produkter du nylig har sett på
Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0