Logo Southern Cross Spars

Ny Mast

Vi hjelper deg med riktig mast til din seilbåt.

Som en av få i Europa har vi muligheten til å tilby master fra anerkjente produsenter som Sparcraft, Selden, Z-Spars og Axxon. Dette gir deg som kunde muligheten til å velge den perfekte masten for din båt og ditt behov. 

Vi produserer også våre egne master ved å bruke deler fra kjente masteprodusenter. Vårt lager fører et bredt utvalg av populære masteprofiler, og vi har også fullt sortiment av beslag og dekksutstyr. Dette gjør at vi kan skaffe en ny mast til deg på kort tid. For selvbyggere tilbyr vi også riggdesign med alle nødvendige spesifikasjoner for både rigg og dekksutstyr. Alt kan leveres som et byggesett om ønskelig. Vi har også erfaring med å bytte ut rullemaster med vanlige master med sleider og vice versa. 

Av ulike årsaker har vi også brukte master liggende, ved henvendelse om ny mast vil vi alltid vurdere om det finnes en brukt mast som er egnet.

Sparcraft ny mast

Sparcraft er en anerkjent produsent av seilbåtutstyr, spesielt mast og rigg. Selskapet ble grunnlagt i Frankrike i 1948, og har siden vokst til å bli en av de ledende produsentene innen sin bransje. Sparcraft er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet, og produktene deres brukes av seilere over hele verden. Selskapet produserer en rekke forskjellige typer mast og rigg for ulike typer seilbåter, og tilbyr også en rekke tilbehør og reservedeler. Sparcraft har et sterkt fokus på innovasjon og forskning, og jobber kontinuerlig for å utvikle nye og forbedrede produkter for sine kunder.

Selden er en velkjent produsent av seilbåtutstyr, spesielt mast og rigg. Selskapet ble etablert i Sverige i 1943, og har siden vokst til å bli en av de ledende produsentene i sin bransje. Selden har et godt rykte for sin høye kvalitet og pålitelighet, og produktene deres brukes av seilere verden over. De produserer en rekke ulike typer mast og rigg for forskjellige typer seilbåter, og tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør og reservedeler. Selden har et bredt utvalg utover mast, med egne rullesystemer, blokker og dekksutstyr, baugspyd og mye mer.

Z-Spars

Z-Spars er en produsent av mast og rigg for seilbåter. Selskapet ble grunnlagt i 1971, og har siden vokst til å bli en av de ledende produsentene innen sin bransje. Z-Spars er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet, og produktene deres brukes av seilere over hele verden. Selskapet produserer en rekke forskjellige typer mast og rigg for ulike typer seilbåter, og tilbyr også en rekke tilbehør og reservedeler

z spars logo

Axxon leverer karbonmaster i høy kvalitet.

Toppledelsen i AXXON har mer enn 30 års erfaring innen produksjon av karbonmast og komposittindustrien. Teamet har mestret alle teknologiene for å produsere de beste mastene, bommene og riggene.

Kvaliteten og ytelsen til en karbonmast og bom avhenger av konstruksjonen, men også av produksjonsprosessen, som er svært arbeidsintensiv. Hos AXXON prioriteres kvalitet og ytelse for å tilfredsstille selv de mest krevende kundene som leter etter det beste produktet til en rimelig pris.

Teamet i AXXON Composites er dedikert til å utvikle, produsere og markedsføre karbonfibermast av siste generasjon ved hjelp av de mest avanserte teknologiene. Kunnskap og teknisk ekspertise kombinert med entusiasme og erfaring skaper et veldig konkurransedyktig og profesjonelt team.

Send oss gjerne informasjonen fra skjema under ved forespørsel om ny mast

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0