Logo Southern Cross Spars

Camp Turbohand Right

kr1,199.00

Håndklemme for bruk på tau ved klatring. Med denne handklemmen som glir oppover langs tauet blir det enklere å klatre i masten.

Delenummer 106100 Kategori Tag

Oppgradert og klassisk håndklemme, Turbohand, gir deg ekstra hjelp når du klatrer tauet. Den er utstyrt med en liten trinse som styrer tauet og reduserer friksjonen, noe som gjør at håndklemmen blir mindre slitt og gir mindre friksjon under klatring.

Det gummierte håndtaket er forlenget helt opp og gir deg godt grep for begge hendene på én og samme klemme. Håndtaket er også på nøyaktig samme plan som tauet, noe som gir deg mer stabilitet og dermed effektivitet.

De tre tilkoblingshullene gir deg alle mulighetene du skulle ønske. Selve kroppen er laget i 3,5mm aluminumslegering. Kammen som låser tauet er behandlet for å slite mindre på tauet og har fått dreneringshull som hindrer oppbygning av sand og søle.

Åpningssystemet er beskyttet fra begge sider for å hindre utilsiktet åpning under bruk. Allikevel er det enkelt å åpne og lukke låsen med en hånd. Trinsen som guider tauet under oppstigning kan også brukes til heising, men det anbefales at det løftes maksimalt 50kg på dette systemet, og det er ikke beregnet som et heisesystem.

Det finnes en rustfri guide (Turbohand Guide, selges separat) som kan festes nederst på håndklemma for å styre tauet bedre under lange oppstigninger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Camp Turbohand Right”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt oss for mer informasjon
Relaterte produkter
Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0