Logo Southern Cross Spars

LED Lanterner

LED Lanterner –  Mantagua

Vi har nå levert Mantagua lanterner i flere år. Alle våre tilbakemeldinger på lanternene er gode, og vi er veldig trygge i at vi anbefaler gode produkter til riktig pris. Mantagua begynte å lage LED lanterner for seilbåter i 2005 og har siden det utvidet med blant annet lys til arbeidsfartøy, interiørbelysning til båter. Mantagua er sertifisert av DNV og alle lanterner er godkjent brukt uten å forstyrre den elektromagnetiske frekvensen til VHF og AIS.

Mantagua sin motorlantere med dekkslys er vår bestselger. Lanternen kommer med brakett for feste mot masten. Utformingen er i aluminium, led diodene er støpt i epoxy. Lanternen er dermed godt beskyttet mot seilet. Modellen finnes med 2 og 3 nautiske mils rekkevidde. Vi leverer denne lanternen med 10 meter ledning.

https://southerncross965409725.wpcomstaging.com/product/mantagua-led-aluminium-topplanterne-og-dekkslys/

Mantagua tiny motorlanterne er etter vår mening den mest sexy lanternen til Mantagua. Denne motorlanternen er bitte liten, og hele konstruksjonen er i epoxy. Størrelsen gjør den lite utsatt mot seilet og trenger derfor ingen beskyttelse. Lanternen leveres fra oss med 10 meter ledning.

https://southerncross965409725.wpcomstaging.com/product/mantagua-tiny-racing-led-topplanterne-3-nm/

Klassikeren tricolor med anker er en annen av våre bestselgere. Med lys på 2 nautiske mils rekkevidde er denne egnet for båter fra 40 til 65 fot.

https://southerncross965409725.wpcomstaging.com/product/mantagua-led-lanterne-tricolor-og-anker/

Tiny tricolor med ankerlys har 1+2NM rekkevidde. Den er dermed godkjent for båter under 40 fot. Lanternen kommer med med brakett og kan enkelt monteres i de fleste mastetopper, uten ekstra brakett. Fra Southern Cross Spars leveres denne med 15 meter ledning.

https://southerncross965409725.wpcomstaging.com/product/mantagua-tiny-tricolor-anker/

Hele vårt utvalg av Mantagua lanterner finner du her:

https://southerncross965409725.wpcomstaging.com/product-category/storefront/tilbehor-2/mantagua-lanterner/

Vi kan også bestille opp ønsket lanterne direkte fra Mantagua. Hele utvalget finner du på Mantagua sine hjemmesider: https://www.mantagua.fr/

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping
0